RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

РосЗМІ повідомили, що Україна готує зухвалий бойкот спортивного свята Путіна

Федерація футболу України (ФФУ) розглядає бойкот чемпіонату світу з футболу 2018, який пройде в Росії.

Про це повідомляє Известия з посиланням на свої джерела.

Таке рішення може бути прийнято, якщо збірна України пройде в фінал ЧС-2018.

"Влада України і чиновники ФФУ всерйоз розглядають можливість бойкоту майбутнього чемпіонату світу-2018. Українська сторона сумнівається в тому, що напруженість у відносинах з Росією зникне на момент проведення турніру. У зв'язку з цим українські спортивні чиновники опрацьовують варіант, при якому країна добровільно відмовиться від участі у фінальній частині чемпіонату світу в 2018 році у випадку, якщо збірна України туди кваліфікується", - повідомило джерело.

В Федерації футболу України не стали ані виключати, ані підтверджувати такий розвиток подій.

"Сьогодні нам не хотілося б торкатися теми політики. Будемо говорити про футбол. Відбірковий цикл триватиме для збірної України ще протягом півтора року, тому обговорювати що-небудь передчасно. Давайте розмовляти на цю тему з наближенням заходу. Завдання, яке поставив головний тренер національної команди Андрій Шевченко, — вийти з групи і кваліфікуватися на чемпіонат світу-2018. Про те, що буде далі, будемо говорити потім", — заявив віце-президент ФФУ Ігор Кочетов.

Як повідомляв "Апостроф", в стартовому матчі кваліфікації чемпіонату світу-2018 Україна приймала Ісландію. Матч завершився нічиєю.