RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Соцмережі захопилися українцями на Паралімпіаді

Звістка про те, що три українських спортсмени посіли три призових місця в змаганнях з академічного веслування на Паралімпіаді, викликала бурхливий резонанс у соціальних мережах.

Потрійну перемогу українців обговорюють користувачі Facebook і Twitter.

"Неймовірно схвилювала подія на плаванні — повністю весь світовий медальний п'єдестал — український! 200 м комплекс: Денис Дубров, Максим Кріпак і Максим Ванзенко. Звучить наш рідний гімн, і три українські прапори піднімаються в Ріо, дивуючи спортивний світ. Як чудово", — пише на своїй сторінці у Facebook президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич.

"Нічого особливого, просто три українці на Паралімпіаді в Ріо посіли всі три призових місця в одному запливі", — пише на своїй сторінці у Facebook український журналіст Василь Крутчак.

"Паралімпійці продовжують свій переможний шлях у Ріо. Весь п'єдестал український в одному запливі", — пишуть у Twitter Непогана Тетяна.

Як повідомляв "Апостроф", 10 вересня українські спортсмени на Паралімпіаді-2016 в Ріо вийшли на третє місце в загальнокомандному заліку.