RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Динамо" програло "Наполі" на старті Ліги чемпіонів: відео голів

Єдиний представник України в груповому турнірі Ліги чемпіонів - київське "Динамо" - не зуміло вдало увійти в євросезон: на старті турніру кияни поступилися італійському "Наполі" 1:2.

На 26-й хвилині рахунок відкрив Денис Гармаш після пасу від дебютанта киян 18-річного Віктора Циганкова, проте до відходу на перерву нападник "Наполі" Аркадіуш Милик двічі ударами головою вразив ціль. Цього виявилося достатньо для перемоги над українцями.

Відзначимо, що половину другого тайму команда Сергія Реброва зіграла без одного футболіста - на 68-й хвилині за друге попередження був вилучений півзахисник Сергій Сидорчук.

Група B

"Динамо К" (Україна) - "Наполі" (Італія) - 1:2 (1:2)

Голи: Гармаш, 26 (1:0). Мілік, 36 (1:1). Мілік, 45 +2 (1:2).

"Динамо К": Шовковський, Макаренко, Хачеріді, Віда, Антунеш, Риболовля (Корзун, 82), Сидорчук, Гармаш, Ярмоленко, Мораес (Гладкий, 87), Циганков (Гусєв, 73).

"Наполі": Пепе Рейна, Хюсай, Альбіоль, Кулібалі, Ґулям, Жоржинью, Аллан, Гамшик (Зелінський, 62), Кальєхон, Мілік (Маноло Габбьядіні, 82), Мертенс (Інсіньє, 73).

Попередження: Сидорчук, 9. Гармаш, 56. Мілік, 65.

Вилучення: Сидорчук (Динамо К), 68.

Суддя: Коллам (Шотландія).

13 вересня. Київ. Стадіон "НСК Олімпійський".

Наступний матч кияни проведуть 28 вересня на виїзді проти "Бешикташа", який зумів уникнути поразки в матчі проти португальської "Бенфіки" за мить до фінального свистка - 1:1.

Про те, чого чекати від українських команд в єврокубках, читайте в матеріалі "Апострофа": Нова надія "Динамо" і "Шахтаря": як далеко пройдуть українські клуби в єврокубках