RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В українців нова яскрава перемога на Паралімпіаді: мережі киплять

Соцмережі вибухнули парадом захоплених публікацій з приводу завоювання золотих медалей української чоловічої збірної з футболу на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

На дану новину бурхливо відреагували користувачі Facebook.

Як повідомляє "Громадське ТБ", українська чоловіча збірна з футболу для спортсменів з наслідками ДЦП переграла збірну Ірану з рахунком 2:1. З обох сторін на полі присутні по сім паралімпійців.

Перший гол у матчі забив українець Володимир Антонюк на 26-й хвилині, потім на 50-й хвилині іранець Джамалі Мехмеді зрівняв рахунок. Цей рахунок залишався незмінним до кінця основних двох таймів по 30 хвилин.

У першій додатковій 10-хвилинці українець Артем Красильников на 65-й хвилині матчу забив другий гол у ворота суперника, який виявився останнім у фінальному матчі.

Склад золотий збірної України на Паралімпіаді в Ріо: воротарі - Костянтин Симашко, Богдан Кулинич; захисники - Віталій Трушев, Тарас Дутко, Євген Зінов'єв; Півзахисник - Володимир Антонюк, Едгар Каграманян, Артем Красильников, Олег Лень, Дмитро Молодцов, Іван Шкварло; нападники - Іван Доценко, Віталій Романчук, Станіслав Подольський. Тренер - Сергій Овчаренко.

Як повідомляв "Апостроф", 16 вересня українські спортсмени встановили новий рекорд за кількістю медалей.