RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Букмекери вже приймають ставки на новий бій Кличка

Букмекери почали прийом ставок на новий поєдинок українського боксера Володимира Кличка, який швидше за все не зустрінеться з британцем Тайсоном Ф'юрі в матчі-реванші через постійні проблеми в суперника.

Наразі в лінії провідної контори William Hill приймаються ставки на бій Володимир Кличко - Ентоні Джошуа.

Відповідно до котирувань, матч запланований на 26 листопада: аналітики рівною мірою оцінюють шанси боксерів на перемогу - коефіцієнт 1,91. Нічия котирується з показником 26,0.

Нагадаємо, що 26-річний Джошуа, в активі якого 17 перемог у 17 поєдинках, 9 квітня нокаутував Чарльза Мартіна і виграв пояс чемпіона світу за версією IBF. Цим титулом до поразки Ф'юрі в листопаді 2015 року володів Кличко, і цей титул буде стояти на кону можливого поєдинку. Представники Кличка і Джошуа досить позитивно оцінюють можливість організації бою.

Додамо, що після того, як Ф'юрі зазначив матч-реванш, який був запланований на 29 жовтня, в команді українського боксера зробили резерв арени в Гамбурзі на 10 грудня. Цілком ймовірно, що саме тоді відбудеться матч Кличко - Джошуа.

Як повідомляв "Апостроф", Тайсон Ф'юрі в скандальному інтерв'ю шокував подробицями особистого життя. Так, він розповів, що вживав кокаїн і у великих кількостях - алкоголь.

Про те, що робити Володимиру Кличку зі своєю кар'єрою через відмову Ф'юрі, читайте в матеріалі "Апострофу" - "Складний вибір Кличка: що робити українському боксеру після відмови Ф'юрі вийти в ринг"