RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Чорноморець" - "Динамо": названа причина чергової невдачі Реброва

Гравцям київського "Динамо" бракує мотивації та бажання, щоб на високому рівні проводити матчі чемпіонату України проти середняків: такий висновок зробив відомий український журналіст, головний редактор видання football.ua Кирило Крижанівський після несподіваної нічиєї киян і "Чорноморця" в рамках 11-го туру Прем'єр-ліги 15 жовтня.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"За підсумками чергової чудової гри Динамо в УПЛ можна лише констатувати факт - у команди склад особливо не сильніше, ніж у Зорі, Чорноморця, Полтави і т.д. Невелика різниця в класі компенсується тим, що у ДК половина складу просто не хоче грати. в облом їм прискоритися, відпрацювати в обороні, віддати точну передачу і т.д. Третє місце Динамо за підсумками чемпіонату подивом не буде. Немає мотивації, немає лідерів, немає рівня. Іноді складається враження, що хлопці роблять велику послугу, з'являючись на полі. На жаль ... ", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, що "Динамо" відкрило рахунок на 30-й хвилині, коли відзначився Жуніор Мораес. Потім гості контролювали гру, не особливо намагаючись подвоїти перевагу. А вже в додані арбітром хвилини кияни примудрилися пропустити від "Чорноморця": Євген Хачеріді зрізав м'яч в свої ворота головою.

"Динамо" втратило можливість наблизитися до "Шахтаря" на два очки після того, як "гірники" несподівано зіграли внічию 1: 1 з "Олімпіком". В активі киян - 23 бали і друге місце. Стільки ж - у "Зорі", проте луганчани відстають від "біло-синіх" за додатковими показниками. "Шахтар" же випереджає обидві команди на 6 залікових пунктів.

Наступний матч команда Сергія Реброва проведе 19 жовтня: в Києві "Динамо" прийматиме "Бенфіку" зі столиці Португалії в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: