RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Українські клуби в єврокубках: букмекери дали прогноз

19-20 жовтня три український клуби проведуть чергові матчі в рамках єврокубкових турнірів: "Динамо" прийме "Бенфіку" в Лізі чемпіонів, а "Шахтар" і "Зоря" в Лізі Європи зустрінуться за "Гентом" і "Фейєноордом". Найбільш реальні шанси на успіх має донецька команда.

Про це говорять котирування букмекерів, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу "гірників", які вийдуть на поєдинок проти бельгійців у Львові в якості лідера групи Н, можна поставити з показником 1,38. Нічия в цій зустрічі котирується з коефіцієнтом 5,10, а виграш гостей - ще менш вірогідний - 7,50.

Нагадаємо, що раніше "Шахтар" обіграв на виїзді турецький "Коньяспор" 1:0, а також португальську "Брагу" 2:0 у Львові.

Київське "Динамо" має скромні результати - в першій зустрічі на НСК "Олімпійський" команда поступилася італійському "Наполі" 1: 2, а потім звела внічию 1:1 зустріч з турецьким "Бешикташем" на виїзді. Що стосується протистояння з "Бенфікою", то тут букмекери дають невелику перевагу киянам - 2,45 проти 3,10 і нічия - 3,40. Іншими словами, в цій грі аналітики вірять в більше на чиюсь перемогу, ніж нічийний результат.

І нарешті в поєдинку "Фейеноорд" - "Зоря" букмекери вважають фаворитом клуб з Роттердама: на його перемогу можна ставити з "відповіддю" 1,55. Гості з України котируються з показником 5,90, а нічия - 4,20. Раніше луганці роійшлись миром із турецкьм "Фенербахче" 1:1 та програли МЮ 0:1.

Як повідомляв "Апостроф", 15 жовтня донецький "Шахтар" несподівано зіграв внічию із земляками з "Олімпіка" в рамках 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги. Після 1-го кола змагань донеччани впевнено очолюють турнірну таблицю, випереджаючи "Динамо" і "Зорю" на 6 очок.