RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Тренер "Динамо" зробив гучну заяву після поразки від "Бенфіки"

Після поразки "Динамо" в 3-му турі Ліги чемпіонів від "Бенфіки" 0:2 головний тренер киян Сергій Ребров зробив гучну заяву щодо своєї, команди, заявивши, що в ній немає лідерів.

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Найважливіше, щоб був кістяк, на якому б все трималося. У нас такого кістяка немає. І у нас немає лідерів. Всі стараються, але лідерів немає. Наприклад, "Атлетико" будує свою гру на 5-6 лідерах, і головний тренер цієї команди постійно на цьому наголошує. Тоді й молодь можна підпускати. Лідером не народжуються, їм треба ставати. Перш за все, потрібно думати про тих футболістів, які втратили мотивацію грати в команді, а, точніше, тренуватися та важко працювати кожен день. Не хочу називати прізвища, але з президентом на цю тему ми говорили. З таким гравцями треба прощатися, незважаючи на їх довгострокові контракти з "Динамо". З радістю працюватиму з 19-річним хлопчаком, який буде горіти бажанням працювати на команду. Але йому в будь-якому випадку буде потрібно час", - зазначив Ребров.

Нагадаємо, що "Динамо" пропустило з пенальті вже на 9-й хвилині поєдинку - відзначився Едуардо Сальвіо. У час, що залишився в першому таймі, кияни мали декілька моментів, щоб зрівняти рахунок, проте не зуміли реалізувати їх. А майже відразу після перерви господарі пропустили разючу атаку португальців, яка завершилася результативним ударом Франко Серві - 2:0. Навіть при подібних розкладах динамівці йшли вперед, створюючи напругу біля воріт суперника, але забити хоча б один м'яч їм так і не вдалося. Після 3-х турів кияни займають останнє місце в групі В. В іншому поєдинку турецький "Бешикташ" несподівано обіграв "Наполі" на виїзді 3:2 і перемістився на другу сходинку в турнірній таблиці.

Наступний матч "Динамо" проведе також з "Бенфікою" - 1 листопада в Лісабоні.

Як повідомляв "Апостроф", після поразки в 1-му турі Ліги чемпіонів від "Наполі" 1:2 в Києві в мережі висміяли заяву Реброва.