RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Революція в системі Ліги чемпіонів: в УЄФА відреагували

Можливе переформатування Ліги чемпіонів в змагання кращих клубів світу з Іспанії, Німеччини, Англії, Італії та Франції, про який останнім часом топ-менеджери низки команд, може привести до серйозних наслідків і створення конфліктної ситуації.

Так вважає президент УЄФА Александер Чеферін, повідомляє "СЭ".

В інтерв'ю АР словенець, якого нещодавно обрали на пост глави організації замість замішаного у скандалах Мішеля Платіні, зазначив, що будь-які дії подібного характеру з боку великих клубів не будуть підтримані в Ньоні.

"Створення європейської Суперліги призвело б до війни. Ми знаходимося на стороні великих клубів, які не готові піти на цей крок без УЄФА. Вони розуміють, що їх чекають проблеми, якщо вони вирішать відокремитися від решти команд. Якби створення подібного турніру було б легким , то роботи по здійсненню даного проекту були б запущені", - зазначив Чеферін.

Додамо, що з самого початку слова про створення Суперліги прозвучали з вуст одного з керівників "Баварії", відомого в минулому футболіста Карла-Хайнца Румменігге.

Як повідомляв "Апостроф", в рамках 3-го туру Ліги чемпіонів 2016/17 представник України в турнірі київське "Динамо" програло 0:2 португальській "Бенфіці". Кияни займають останнє місце в групі В і мають досить примарні шанси на продовження боротьби в плей-офф.