RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Кличко назвав терміни повернення на ринг

Екс-чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA і WBO українець Володимир Кличко відреагував на інформацію про організацію бою з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа з Великобританії.

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Кличка, поки що він не впевнений в тому, що зустрінеться саме з британцем, проте при цьому він назвав приблизний термін наступного бою.

"Раніше зі мною траплялося щось подібне, я програвав титул і ставав претендентом, який намагається повернути один з поясів. Не готовий говорити про те, що буде далі, тому що контракт на бій не підписаний. Але я сподіваюся, що в кінці року воюватиму за титул і знову стану чемпіоном ", - зазначив українець.

Нагадаємо, представники боксерів майже підписали контракт на бій - він може відбутися 10 грудня в англійському Манчестері. Однак українець наполягає, щоб на кону стояв немає тільки титул Джошуа, а й ті пояса, якими він володів раніше - WBA, WBO і IBO.

Як повідомляв "Апостроф", в разі невдалого ходу переговорів між українцем і британцем у Кличка та Джошуа приготували альтернативні варіанти. Так, Володимир може зустрітися з австралійцем Лукасом Брауном, а Ентоні - з Кубратом Пулєвим з Болгарії.