RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

"Динамо" розгромило "Карпати" в Прем'єр-лізі: відео голів

У матчі 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги "Динамо" обіграло "Карпати" з рахунком 4: 1: в першому таймі у переможців відзначилися Артем Бесєдін та Домагой Віда, а після перерви у воротах львів'ян розписалися Микола Морозюк і Олег Оріхівський, а у гостей відзначився Тарас Завійський.

Таким чином, кияни мінімум на один день вийшли на друге місце турнірної таблиці з 27 очками в активі. 30 жовтня луганська "Зоря" може повернутися на цю позицію, якщо зіграє хоча б внічию з "Зіркою" з Кропивницького.

"Динамо" - "Карпати" - 4:1 (2:0)

Голи: Бесєдін, 18 (1:0). Виду, 28 (2:0). Морозюк, 80 (3:0). Оріховський, 84 (4:0). Завійський, 86 (4:1).

"Динамо" (Київ): Рудько, Макаренко, Віда, Хачеріді (Очігава, 46), Морозюк, Корзун, Сидорчук (Буяльський, 78), Гусєв, Циганков (Громов, 69), Оріховський, Бесєдін.

"Карпати" (Львів): Мисак, Кравець, Лобай, Нестеров, Зубейко, чачу, Завійський, Вербний, Грисьо (Страшкевич, 86), Худоб'як (Окечукву, 80), Бланко-Лещук.

Покарання: Кравець, 34. Мисак, 41. Гусєв, 54 (попередження).

Судді: Вакс (Хмельницький), Матяш (Донецьк), Чертоляс (Херсон).

Додамо, що донецький "Шахтар" в рамках 13-го туру з сетом 2: 0 обіграв вдома "Чорноморець" з Одеси та закріпився на першому місці. Відрив донеччан від киян становить як і раніше 8 очок.

Відзначимо, що для львівської команди це 8-ї поразки в сезоні. Також вперше в нинішньому чемпіонаті "біло-зелені" пропустили більше трьох голів за один поєдинок.

"Апостроф" провів онлайн-транляцію матчу "Динамо" - "Карпати"

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: