RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Динамо" грає внічию з "Наполі" і прощається з єврокубками

Київське "Динамо" не змогло здобути перемогу в матчі з італійським "Наполі". Незважаючи на те, що кияни зіграли внічию 0:0, вони остаточно втратили шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Більш того, підопічні Сергія Реброва вже точно залишаться на останньому місці турнірної таблиці, а значить навесні Київ єврокубків не побачить.

Саме протистояння "Наполі" і "Динамо" вийшло малоцікавим і зайвий тому доказ - "нулі" на табло. Кияни місцями виглядали цікавіше господарів поля, проте за весь матч команда Сергія Реброва не змогла створити жодного небезпечного моменту.

Що ж стосується "Наполі", то могло здатися, що неаполітанців влаштовує нічийний результат, так як футболісти цієї команди не особливо активно йшли на ворота "Динамо".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу.

"Наполі" - "Динамо" 0:0

"Наполі": Рейна, Хисай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам, Зьелински (Аллан, 78), Діавара, Хамшик, Кальєхон, Мертенс (Джаккеріні, 86), Л. Інсіньє (Габбьядини, 66)

"Динамо": Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Рибалка, Сидорчук (Ориховський, 67), Гармаш, Ярмоленко, Бесєдін (Мораєс, 81), Циганков (Гонсалес, 60)