RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Футболісти розпещені: Суркіс пообіцяв навести порядок у "Динамо"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що футболісти київської команди розпещені, а також розповів про можливе підсилення складу.

"Футболісти нинішнього "Динамо" вже трохи розпещені. В тому числі, і мною ... Але ми зараз все приведемо в порядок. Ми їм швидко піднімемо мотивацію, повірте мені. Якщо людиною втрачена мотивація, значить в київському "Динамо" вона грати не буде. Це перше. Друге. Кажуть, грошей багато не буває, але у мене складається таке враження, що деякі футболісти вже і за гроші грати не хочуть. Втім, претензії у мене є далеко не до всіх", - сказав Суркіс в інтерв'ю Dynamo .kiev.ua.

"Та перебудова, яку почав Сергій Станіславович Ребров, була запізнілою. Мене вже звинувачують в тому, що я дав вказівку перебудовуватися в вересні, по ходу сезону, але я нічого такого не говорив: я ставив завдання вийти з групи Ліги чемпіонів. А ось про те, що має сенс починати вводити до складу молодь навіть з ризиком провалу сезону, ми з Сергієм Станіславовичем говорили ще в червні, розуміючи, що зробити гучні придбання нам не вдасться.

Під "гучними трансферами" я не маю на увазі Роналду або Суареса - я маю на увазі футболістів, які значно сильніше тих, хто зараз є в нашому складі. І ось таких виконавців зараз запросити в "Динамо" практично неможливо. Якщо тільки не платити величезну трансферну суму і підписувати контракти на величезну заробітну плату. Вважаю зараз недоцільним платити такі гроші футболістам за те, щоб вони грали в сезоні 2-4 матчи з "Шахтарем" і два матчі з командами, які посідають третє місце", - також зазначив президент "Динамо".

"Так, нам треба підсилюватися, і наша селекційна служба в цьому напрямку працює, але підсилюватися треба тільки тими футболістами, які сильніші за наших нинішніх", - підсумував Суркіс.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що агент Лукаша Теодорчика виключив можливість повернення гравця в "Динамо".