RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

"Манчестер Юнайтед" без проблем впорався з луганською "Зорею"

В Одесі пройшов матч 6-го туру групового етапу Ліги Європи, в якому "Зоря" приймала "Манчестер Юнайтед". Гості на правах фаворита практично весь матч провели в атаки, зумівши забити два м'ячі у ворота української команди.

Луганська "Зоря" ще до протистояння з "червоними дияволами" попрощалася з планами на єврокубкову весну. У той час як англійці розташовувалися на другій позиції турнірної таблиці і мали прекрасні шанси на вихід з квартету.

Зустріч проходила під тотальним контролем команди Жозе Моурінью, хоча зрідка луганчани турбували володіння Серхіо Ромеро. В першому таймі гості мали кілька непоганих можливостей для взяття воріт, проте забити їм вдалося лише у другій половині зустрічі. Спершу гол на свій рахунок записав Генріх Мхітарян, а вже під завісу зустрічі відзначився Златан Ібрагімович.

Впевнена перемога "МЮ", яка вивела підопічних Жозе Моурінью в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Зоря" - "Манчестер Юнайтед" 0:2

Голи: Мхітарян, 48, Ібрагімовіч, 88

"Зоря": Левченко, Опанасенко, Сіваков, Форстер, Сухоцький, Харатін (Гречишкін, 57), Чайковський, Караваєв, Любенович (Ліпартія, 72), Петряк, Безбородько (Бонавентура, 54)

"Манчестер Юнайтед": Ромеро, Янг, Байлли, Рохо, Блінд, Еррера, Погба, Мата (Лингард, 65), Руні (Феллаїні, 70), Мхітарян (Фосу-Менса, 86), Ібрагімовіч

Попередження: Еррера, Байлли

Зазначимо, що "Апостроф" проводив онлайн-трансляцію матчу.