RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Українська біатлоністка випередила росіянку і виграла спринт на Кубку Європи

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина виграла спринтерську гонку Кубка IBU в італійському Ріднау. Українка стала найкращою на дистанції 7.45 км.

Меркушіній вдалося закрити всі мішені і показати відмінну швидкість. Її перевага над росіянкою Уляною Кайшевою, яка стала другою, склала 34,6 секунди. Росіянка при цьому промахів також не допускала. Третьою до фінішу прийшла німкеня Катрін Хорхлер, яка програла українці 50,5 секунди.

Для Меркушіної це "золото" стало вже другим у Ріднау. Раніше вона разом з Артемом Тищенком здобула перемогу в змішаній естафеті.

Після двох золотих медалей на Кубку Європи Меркушина отримала запрошення до першої команди і може взяти участь у жіночій естафеті Кубка світу.

Варто відзначити, що на етапі Кубка світу в Поклюці сьогодні, 10 грудня, найкращий результат у гонці переслідування серед українок показала Юлія Джима, яка фінішувала одинадцятою.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що молода українка ледь не стала головною сенсацією першої індивідуальної гонки Кубка світу з біатлону.