RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Динамо" поступилося "Шахтарю" в яскравому матчі:відеоогляд

Київське "Динамо" практично втратило шанси на чемпіонський титул в Прем'єр-лізі, поступившись в очному протистоянні донецькому "Шахтарю". У київському матчі "гірники" обіграли киян з рахунком 4:3.

Матч, як і очікувалося, розпочався дуже жваво і вже на 14-й секунді Мораєс відкрив рахунок. Буквально через кілька хвилин Євген Хачеріді зрізав м'яч у свої ворота і рахунок на табло став 1:1. Ще до свистка на перерву кияни вийшли вперед. Голом відзначився Рибалка.

У другому таймі події також було предостатньо. Спочатку "гірники" зрівняли рахунок, а вже через три хвилини вийшли вперед. По голу забили Фред і Феррейра. Не обійшлося в битві грандів українського футболу і без скандалу. На 60-й хвилині суддя вилучив Мораєса за удар Срни в обличчя. До фінального свистка команди забили ще по голу за "Динамо" відзначився Бесєдін, а за "Шахтар" - Хачеріді. Захисник киян вдруге у грі переправив м'яч у свої ворота.

Після поразки кияни відстають від "гірників" на 13 очок.

"Динамо" - "Шахтар" 3:4

Голи: Мораєс, 1, Рибалка, 30, Бесєдін, 90+2 - Хачеріді, 3 (у свої ворота), Фред, 50, Феррейра, 57

"Динамо": Рудько, Віда, Бурда, Хачеріді, Макаренко, Рибалка, Сидорчук (Бесєдін, 73), Буяльський (Гармаш, 54), Ярмоленко, Гонсалес (Циганков, 81), Мораес

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос (Дентіньо, 80), Коваленко (Тайсон, 74), Бернард, Феррейра

Попередження: Бурда, Гонсалес - Степаненко, Срна, Фред, Дентіньо

Видалення: Мораєс, 60, Риболовля, 90+4

Прем'єр-ліга: турнірна таблиця після 18-го туру, список бомбардирів.