RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Хотілося б іншого суперника: в "Шахтарі" прокоментували результат жеребкування Ліги Європи

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін прокоментували результат жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. У суперники "гірникам" дісталася іспанська "Сельта".

"Там не було легких команд. Можливо, деякі були більш бажані, ніж інші. В принципі, іспанські клуби дуже сильні самі по собі. Нам попався непростий суперник. "Сельта" має великий досвід в єврокубках, тому на нас чекає складне протистояння.

В Іспанії один з найсильніших чемпіонатів Європи, якщо не найсильніший. Там грають збалансовані команди. Також можу відзначити, що "Сельта" в останні роки додає і добре показує себе в чемпіонаті. Я ні краплі не сумніваюся, що на нас чекають важкі матчі зі складним суперником", - наводить слова Фонсекі офіційний сайт "Шахтаря".

"За великим рахунком всі іспанські команди - досить серйозні. Тому хотілося б зіграти на цьому етапі з іншим суперником. Але в нашій ситуації ви, напевно, прекрасно бачили, що сьогодні в Ньоні хвалили наш клуб, говорили, що "Шахтар" - єдиний серед всіх учасників Ліги чемпіонів і Ліги Європи, хто здобув перемогу в усіх матчах групового етапу. На даний момент ми на досить хорошому ходу, так що зобов'язані проходити цю команду і виходити в наступний раунд", - сказав Палкін.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Шахтар" став найкращим клубом групового етапу Ліги Європи.