RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Ребров, Тимощук та інші зірки зіграли на турнірі пам'яті Андрія Гусіна: опубліковані фото

На навчально-тренувальній базі "Динамо" в Чапаєвці відбувся турнір пам'яті Андрія Гусіна. У змаганні взяли участь ветерани київського "Динамо", львівських "Карпат", збірної України, а також збірна журналістів України.

Як повідомляє офіційний сайт "Динамо", у складі "Динамо" на поле виходили Сергій Ребров, Владислав Ващук, Олександр Головко та інші екс-футболісти. До складу "Карпат", серед інших, увійшли Олександр Чижевський, Юрій Вірт, Богдан Стронцицький. А ветеранська збірна України зібрала таких зірок, як Анатолій Тимощук, Едуард Цихмейструк, Олег Шелаєв та інших. За команду "Динамо" також виступили сини Гусіна - Андрій та Іван.

Не виходив на поле, але відвідав турнір головний тренер збірної України та екс-динамівець Андрій Шевченко.

У першому півфіналі збірна України обіграла "Карпати" (2:1), а в другому "Динамо" виграло у журналістів (4:0). У фінальному матчі виявити переможця в основний час не вдалося (2:2), а в серії пенальті виграли ветерани збірної. Найкращим бомбардиром турніру став Андрій Гусін-молодший, на його рахунку 4 голи.

"Я дуже радий, що вдалося провести такий турнір. Щиро дякую командам, які сьогодні приїхали, і тим людям, які допомогли з організацією змагань. Іншого такого способу вшанувати пам'ять Андрія просто немає. Потрібно намагатися хоча б раз на рік проводити дитячий турнір і дорослий або матч пам'яті. Думаю, ми будемо розширювати географію міст", - зазначив батько Андрія Гусіна Леонід.

Фото опублікував офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, Андрій Гусін загинув 17 вересня 2014 року під час їзди на мотоциклі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" підписало контракт з сином Гусіна.