RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Один з найкращих боксерів світу отримав тюремний строк

Чемпіон світу за версіями WBC і WBO в першій напівсередній вазі Теренс Кроуфорд засуджений судом штату Небраска (США) до 90 днів ув'язнення.

Як повідомляє Allboxing,ru, в квітні цього року у Кроуфорда виник конфлікт з власником автомайстерні. Боксер прийшов забирати свою машину, але залишився незадоволений якістю роботи і не захотів платити решту суми (1350 з 2500 доларів). Власник автомайстерні, не отримавши грошей, відмовився віддавати машину. Але Кроуфорд повернувся разом зі своїми приятелями і сам зняв автомобіль з гідравлічного підйомника, при цьому залишивши гідравліку у включеному положенні, що викликало поломку обладнання. Інцидент був зафіксований на камеру, а збиток оцінили в 3300 доларів.

Суд постановив, що Кроуфорд повинен провести за гратами 53 дня, після чого він може отримати право на дострокове звільнення. Крім того, на боксера чекає дворічний випробувальний термін, 120 годин громадських робіт і 6000 доларів штрафу на користь автомайстерні.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в липні Кроуфорд відібрав чемпіонський пояс за версією WBC в українця Віктора Постола.

Всього на рахунку американця 30 перемог у 30 поєдинках. У рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією The Ring Кроуфорд посідає п'яте місце.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: