RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Стане іконою: легендарний боксер розхвалив українського чемпіона

Легенда боксу Бернард Хопкінс похвалив українського чемпіона Василя Ломаченка. Хопкінс заявив, що українець може стати іконою в історії боксу.

"Маючи всього лише 8 професійних боїв, чи гідний він списку p4p? Безсумнівно! Це багатоплановий і всебічно розвинений боєць. Ломаченко має фізичну міць у поєднанні з філігранною технікою. Робота ніг - ключовий момент, який дозволяє Василю займати найкращу позицію. Він б'є під нестандартним кутом і швидко виходить із зони ураження противника.

Ломаченко нагадує мені великого Аарона Прайора. Таких, як він, я називаю "Великий маленький хлопець". Василь, безумовно, має талант, але ми все ще не бачили справжньої величі. Чого у нього поки немає - це резюме. Йому потрібні гідні суперники і роки успіху на найвищому рівні, щоб зайняти своє місце в історії. Ломаченко має все необхідне, щоб стати іконою в історії боксу", - сказав Хопкінс.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що після дострокової перемоги над Ніоласом Уолтерсом Ломаченко наблизився до вершини рейтингу найкращих боксерів світу.