RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Російський боксер Повєткін знову попався на допінгу

Російський боксер Олександр Повєткін попався на допінгу перед поєдинком проти канадця Бермейна Стіверна, який повинен був відбутися сьогодні, 17 грудня.

"ВАДА повідомила WBC про виявлення в тесті Повєткіна забороненої речовини остарін. Ми з усім розберемося найближчим часом", - повідомив в своєму "Твіттері" голова WBC Маурісіо Сулейман.

На кону в цьому поєдинку повинен був стояти пояс тимчасового чемпіона WBC і право претендувати на основний титул, яким володіє Деонтей Уайлдер. Як повідомляє Sports.ru, Всесвітня боксерська рада відкликала свою санкцію на цей поєдинок.

Як повідомляє Nyfights.com, тренер Стіверна Дон Хаус підтвердив, що їх сторона, знаючи про позитивну допінг-пробу суперника, відмовляється від проведення поєдинку.

Варто зазначити, що знайдений в крові Повєткіна остарін схожий за своїм ефектом на анаболічні стероїди і внесений ВАДА в список заборонених ще з 2008 року.

Нагадаємо, в травні цього року повинен був відбутися бій Повєткіна з Уайлдером, проте поєдинок був скасований через позитивну допінг-пробу росіянина на мельдоній.

Як раніше повідомляв "Апостроф", американський боксер заявив, що росіянам довіряти не можна.