RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Вільний агент: знаменитий футболіст підтвердив те, що залишає "Динамо"

Ветеран українського футболу Олег Гусєв підтвердив інформацію про відхід з "Динамо". При цьому півзахисник заявив, що не збирається закінчувати кар'єру гравця.

"Керівництво "Динамо" повідомило мені, що наша співпраця підійшла до кінця. Так що тепер я - вільний агент. Бутси на цвях поки вішати не збираюся. Я співпрацюю з агентом Вадимом Шаблієм. Він зараз і буде займатися моїм подальшим працевлаштуванням.

Можу сказати однозначно, що в Україні для мене існує тільки один клуб - київське "Динамо". Я з дитинства мріяв грати в цьому клубі і щасливий, що моя мрія здійснилася. І однозначно, ні в якому іншому українському клубі я грати не буду", - сказав Гусєв в коментарі сайту Sport Arena.

33-річний Гусєв виступав за "Динамо" з 2003 року. У складі киян півзахисник провів 438 матчів у всіх турнірах і забив 96 голів.

З "Динамо" Гусєв п'ять разів ставав чемпіоном країни, п'ять разів вигравав Кубок України та тричі піднімав над головою Суперкубок України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Андрій Шевченко прокоментував рішення Олександра Шовковського завершити кар'єру.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: