RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Щасливий грати за "Динамо": Хачеріді не збирається їхати до Росії

Захисник "Динамо" і збірної України Євген Хачеріді прокоментував чутки про свій можливий відхід з клубу. Нагадаємо, що в послугах футболіста зацікавлений російський "Зеніт".

"Я сприймаю все це, як чутки. Принаймні, ні "Динамо", ні мій агент не повідомляли мені про інтерес з боку "Зеніту", ні про інтерес з боку якогось іншого клубу. До мене особисто ніхто з представників інших клубів не звертався. Ось і вирішуйте самі, чи реальний якийсь інтерес до моєї персони, або все на рівні чуток.

Наступної зими я зможу підписати попередній контракт з будь-яким іншим клубом і в липні 2018-го перейти в цей клуб на правах вільного агента.

Тобто, по можливості, не порушуючи закон, вступати в переговори з іншими клубами у мене залишається ще рік.

Готовий ще раз повторити сказане: я щасливий, що граю за київське "Динамо". І відпрацюю свій нинішній контракт професійно до кінця. Звичайно, якщо буду і далі потрібен клубу.

Але реалії на даний момент такі, що жодних конкретних пропозицій від інших клубів у мене немає.", - наводить слова Хачеріді Sport Arena.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у зв'язку з можливим відходом Домагоя Види та Євгена Хачеріді керівництво "Динамо" розглядає варіант підписання центрального захисника.