RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Український футболіст прокоментував свій майбутній трансфер у "Фенербахче"

Півзахисник збірної України Олександр Караваєв розповів про майбутній перехід у "Фенербахче". Футболіст заявив, що контракт ще не підписаний, а його умови будуть обговорюватися через кілька днів.

"Перехід ще не відбувся, а остаточно проясниться все через пару днів. Буду летіти до Туреччини для підписання контракту і медогляду. Але поки контракт не підписаний.

Оренда або тривала угода - це буде вирішуватися вже на місці, в Туреччині. Попередньо: угода на півроку, а далі можна обговорювати продовження. Мова про повний викуп прав поки не йде: ні турки не пропонували такий варіант, ні сам "Шахтар", з яким у мене контракт, мову про це не вів", - сказав Караваєв.

"Зоря" цілком могла б і заборонити перехід, так як у мене чинна угода з цим клубом до літа 2017 року. Але вони пішли на поступки і не стали чинити перешкод. Юрію Вернидубу я в першу чергу зателефонував і все розповів. Юрій Миколайович сказав мені: "Я тільки радий, хоч і розумію, що це втрата. Ти вже стільки часу в команді, більше за всіх ігор провів, не хочу тебе втрачати. Але розумію, що це для тебе значить - сам був футболістом, і знаю, що така пропозиція може бути лише раз у житті", - також сказав півзахисник в інтерв'ю NewsOne.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що півзахисник "Шахтаря" привернув увагу китайського клубу.