RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Український тенісист: Спорт не буде існувати без політики

Один з найкращих тенісистів України Сергій Стаховський розповів про те, як проходить його підготовка до нового сезону. Також українець торкнувся теми відносин з російськими ЗМІ.

"2016 рік видався дуже цікавим.... В цілому, він був для мене дуже важким. Близько трьох-чотирьох місяців я пропустив через травму спини, яка постійно поверталася.

У мене була спланована підготовка до сезону (чотири тижні). Я хотів пропустити Австралію і підготуватися до змагань в залі після AO. На жаль, під час підготовки я травмувався і три тижні лікувався. Тобто, насправді я почав готуватися 2 січня. Тому сезон для мене почнеться тільки в кінці січня", - сказав Стаховський.

На думку тенісиста, спорт і політика є практично одним цілим.

"Спорт і є політика. Тільки дуже далекі люди можуть говорити, що спорт поза політикою. Важко собі уявити, як це відокремити в сучасному світі.

Що стосується російських ЗМІ, то я просто відмовився з ними спілкуватися і все. Далі я вже не знаю, тому що російську пресу не читаю і телебачення не дивлюся. Я не вважаю, що я якийсь особливий. Думаю нас дуже багато, хто робить правильні речі, просто мені пощастило, що мене іноді друкують", – сказав Стаховський в інтерв'ю "Брутального футболу".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що лідер збірної України відмовляється грати в чемпіонаті Росії.