RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ярмоленко пояснив, чому не поїде грати в Росію

Андрій Ярмоленко прокоментував слова свого агента Вадима Шаблія, який заявив, що лідер "Динамо" не погодився би на переїзд у Росію. Також Ярмоленко підкреслив, що в турецький чемпіонат теж їхати не хоче.

"Чемпіонат Туреччини для мене не варіант. На даний момент - точно. А що стосується чемпіонату Росії, то моя позиція пов'язана в першу чергу, з політичною ситуацією. Чемпіонат Росії, звичайно, зараз вище рівнем за українську лігу, але через те, що зараз відбувається, я туди точно не поїду", - сказав Ярмоленко в інтерв'ю Dynamo.kiev.ua.

Ярмоленко також зазначив, що не залишає надії піти з "Динамо": "Сергій Станіславович знає мою позицію, він знає, що я хочу піти в інший чемпіонат. Про це знає і президент клубу. Але я повторюся: ніколи не ходив і не плакав, що мене не відпускають, і не збираюся цього робити. Бували, звичайно, всякі ситуації, але нехай буде так, як буде. Я звик просто працювати, віддавати всі сили своїй команді. А як там вже вийде - подивимося".

"Яка ймовірність залишити "Динамо" цієї зими? Поки не особливо хочу говорити на цю тему. Не хочеться нічого обговорювати, не хочеться коментувати чутки. У мене є контракт з "Динамо". А якщо хтось захоче придбати футболіста Ярмоленка, то нехай спілкується з президентом нашого клубу", - також сказав футболіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Сергій Ребров заявив, що для Ярмоленка настав час йти в сильніший чемпіонат.