RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Севілья" обірвала 40-матчеву безпрограшну серію "Реала": відео

Неймовірна безпрограшна серія мадридського "Реала" обірвалася в матчі чемпіонату Іспанії з "Севільєю". Команда Зінедіна Зідана поступилася супернику з рахунком 1:2.

Зустріч "Реала" і "Севільї" була центральною подією 18-го туру чемпіонату Іспанії, так як в очному протистоянні зійшлися перше і третє місце турнірної таблиці. На правах фаворита "королівський" клуб місцями виглядав більш впевнено, а в середині другого тайму зусиллями Кріштіану Роналду гості відкрили рахунок. "Реал" був попереду аж до 85-ї хвилини, поки автоголом не відзначився Серхіо Рамос. Остаточний результат на табло встановив Стефан Йоветіч, завдавши точний удар з-за меж штрафного на 90+2-й хвилині.

"Реал" зазнав першої поразки в сезоні, але при цьому "королівський" клуб залишається лідером з запасом на один матч. Другою йде "Севілья", яка відстає на одне очко, а слідом за нею - "Барселона", яка поступається "Реалу" два бали.

"Севілья" - "Реал" 2:1 (0:0)

Голи: Роналду, 67 (пенальті) (0:1); Серхіо Рамос, 85 (автогол) (1:1); Йоветіч, 92 (2:1)

"Севілья": Серхіо Ріко; Ескудеро; Рами; Маріано; Пареха; Бен-Йедер (Вьетто, 92); -Зонзи; Витоло; Васкес (Йоветіч, 69); Насрі; Іборра (Сарабіа, 77)

"Реал": Навас К.; Марсело; Варан; Начо; Карвахаль; Серхіо Рамос; Модріч; Кроос (Ковачич, 75); Каземіро; Бензема; Роналду

Попередження: Іборра, 31; -Зонзи, 42; Насрі, 82 - Марсело, 84

Раніше "Апостроф" повідомляв, що до цього "вершкові" не програвали рівно 40 матчів поспіль у всіх турнірах.