RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Продаж квитків на бій Кличко - Джошуа встановив новий рекорд "Уемблі"

Продаж квитків на бій між екс-чемпіоном світу Володимиром Кличком і чемпіоном за версією IBF Ентоні Джошуа встановив новий касовий рекорд "Уемблі" для боксерських поєдинків.

На бій Кличко - Джошуа загалом всього за чотири години було продано понад 80 тисяч квитків. Більш того, промоутер британського боксера Едді Хірн подав запит на виділення додаткових п'яти тисяч місць.

"Попит на квитки на бій Кличко - Джошуа просто феноменальний. Це беззаперечно найбільший бій в британській історії боксу, і ми б напевно змогли заповнити "Уемблі" двічі. Ми подали запит на виділення 5000 додаткових квитків і впевнені в позитивній відповіді", - наводить слова Хірна SkySports.

Відзначимо, що попередній рекорд належав поєдинку Карла Фроча проти Джорджа Гроувза, який відбувся в 2014 році. Боксери зібрали на "Уемблі" 77 тисяч глядачів.

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня. На кону стоятимуть чемпіонські титули за версіями IBF, WBA і IBO.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українські боксери Володимир Кличко і Василь Ломаченко увійшли в топ-10 оновленого рейтингу найбільш високооплачуваних боксерів світу від Forbes.