RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У ФФУ хочуть зупиняти підозрілі футбольні матчі

В Україні хочуть ввести можливість скасування або зупинки футбольного матчу, який може бути договірним. Про це заявив новий глава комітету етики та чесної гри Федерації футболу України Франческо Баранка.

"Ми працюємо над можливістю скасування матчу, якщо у нас будуть сумніви в його чесності. Якщо ми побачимо дивні рухи ставок, попросимо арбітра зупинити матч і не закінчувати його. Звичайно, не безпосередньо попросимо. Ми звернемося до керівників суддівського корпусу", - сказав італійський фахівець в інтерв'ю сайту Tribuna.com.

Також Баранка виступив за те, щоб позбавляти гравців, які попалися на тому, що здають матчі, можливості виступати за збірні України різного віку: "Я хочу запропонувати, щоб штаби збірних України схвалили кодекс етики. Моя пропозиція - з цього моменту гравця, визнаного винним в участі в матчі з фіксованим результатом, більше ніколи не допускати до ігор за будь-які збірні України. Без різниці, якого віку гравець".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в минулому році керівництво "Зорі" жорстко покарало футболістів молодіжної команди за участь у договірних іграх.