RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кличко схвально відгукнувся про свого наступного суперника

Український боксер Володимир Кличко під час спілкування з журналістами розповів про свої планах на майбутнє. Також колишній чемпіон світу в суперважкій вазі прокоментував майбутній бій з Ентоні Джошуа, який відбудеться 29 квітня.

"Я до цих пір відчуваю, що перебуваю у відмінній формі для вирішення поставлених завдань. Джошуа в даний час є кращим важковаговиком у світі - молодий, амбітний, який володіє титулом. Але я впевнений, що зможу виграти у нього, навіть боксуючи в гостях.

2016-й був складним роком для мене. Я хотів повернути титули, взявши реванш у Ф'юрі, але він двічі скасовував вже заплановані поєдинки. За 26 років моїх занять боксом ніколи не було календарного року, протягом якого я не проводив бої. Але, з іншого боку, це ключовий момент, оскільки я використав цей час для аналізу і відновлення. У фізичному і психологічному плані це було навіть добре, оскільки я став сильнішим у багатьох аспектах.

Завершення кар'єри? Я не знаю, коли зупинюся. Це може статися в будь-який момент, коли я відчую, що мені не вистачає мотивації. Навіть для того, щоб наполегливо працювати на тренуваннях", – сказав Кличко, слова якого наводить офіційний сайт боксера.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українець здобув ювілейну перемогу на професійному рингу.