RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Власником "Дніпра" може стати екс-футболіст - ЗМІ

Новим власником "Дніпра" замість Ігоря Коломойського, який відмовився фінансувати клуб, може стати екс-гравець дніпровської команди Едуард Сон.

"Команду міг би взяти Едуард Сон, колишній гравець клубу, який зараз живе у Франції і має там текстильний бізнес. Але він готовий фінансувати "Дніпро" з нуля. Борги старих власників віддавати не хоче", - розповів у коментарі Gazeta.ua дніпровський журналіст Олександр Петров.

Відзначимо, що Сон виступав за "Дніпро" в період з 1988 по 1991 роки. Також він грав за казахстанський "Кайрат", російську "Іскру" і французькі "Газелек", "Перпіньян" і "Роан".

Крім того, журналіст назвав можливий варіант, за якого "Дніпро" продовжить існування з Коломойським: "Коломойський також фінансує "Нафтовик-Укрнафту". Команда матеріальних проблем не має, все виплачується вчасно. Не виключено, що "Дніпро" зникне, а охтирську команду перевезуть в Дніпро, назвуть "Дніпро-Нафтовик" і гратимуть в Прем'єр-лізі".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", 31 січня ФІФА розгляне питання щодо переведення "Дніпра" в Першу лігу через борги клубу.