RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Екс-динамівець Алієв вважає, що колишня дружина намагається виставити його негідником

Екс-гравець київського "Динамо" Олександр Алієв заявив, що колишня дружина Тетяна намагається виставити його негідником. Футболіст прокоментував недавній скандал в своїй родині, свідками якого стали журналісти.

"Не я створюю ці конфліктні ситуації і запрошую знімальні групи, вся ініціатива виходить від Тетяни. Люди, які нас знають, прекрасно розуміють ситуацію і можуть розповісти вам всю правду про мою колишню дружину, яка намагається виставити мене негідником, і зробити в усьому винуватим, обставляє все так, нібито вона ідеальна, підносить себе в кращому світлі. Але ті, хто обізнаний про наші справи, в курсі того, що й до чого, і звідки все йде.

Так, поки живемо під одним дахом. А спілкуємося оскільки остільки - виключно з приводу того, що стосується дітей, більше мені нема про що говорити з цією людиною. Поки твереза - все нормально. Думаю, на відео, яке потрапило в ефір, всі прекрасно бачили, в якому стані вона давала інтерв'ю, і зроблять висновки, чи можна вірити її словам", - сказав Алієв в інтерв'ю "КП в Україні".

"У мене дуже багато компромату, але я поки не збираюся його використовувати. Минулого разу я показав відео, на якому дочка Аліна зізналася, що мама намовляла її наговорювати на мене, - це лише маленька частина. Крім цього у мене є багато чого показати і розповісти. Можна просто пройтися по сусідах в тому районі, де я живу, розпитати у людей. Повірте, вони знають багато чого цікавого. Але я не прихильник того, щоб все це виносити на публіку, знімати на камери і обговорювати в інтернеті , тому без потреби займатися цим не буду. Але якщо знадобиться, то, звичайно, доведеться все оприлюднити", - також сказав Алієв.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Алієв збирається почати тренерську кар'єру.