RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

НОК назвав претендентів на звання найкращих спортсменів 2016 року в Україні

Національний олімпійський комітет оголосив претендентів на перемогу в премії "Герої спортивного року", яка в цьому році буде проведена вже в одинадцятий раз.

На звання найкращого спортсмена України за підсумками 2016 року претендують вісім чоловік. Це Олександр Абраменко (фристайл), Жан Беленюк (греко-римська боротьба), Богдан Бондаренко (стрибки у висоту), Олег Верняєв (спортивна гімнастика), Сергій Куліш (кульова стрільба), Сергій Семенов (біатлон), Павло Тимощенко (п'ятиборство) і Юрій Чебан (веслування на каное).

На звання найкращої спортсменки номіновані Любов Басова (велоспорт), Ірина Деха (важка атлетика), Олена Костевич (кульова стрільба), Вероніка Марченко (стрільба з лука), Наталія Прищепа (легка атлетика), Юлія Прокопчук (стрибки у воду), Анна Різатдінова (художня гімнастика) та Ольга Харлан (фехтування).

Переможців визначать вболівальники. Проголосувати можна на офіційному сайті НОК України. Голосування триватиме до 15 лютого.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що НОК визнав Юлію Джиму найкращою спортсменкою України за підсумками січня 2017 року.