RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Екс-гравець "Динамо" розкрив важливі деталі смерті легендарного воротаря Чанова

Відомий футболіст Віктор Чанов помер внаслідок падіння у власному будинку. Про це розповів екс-гравець київського "Динамо" і збірної СРСР Олег Кузнєцов.

"Віктор жив у приватному будинку. Якось вночі спускався попити води і впав. Всі домочадці спали, а вранці його теща знайшла вже майже без свідомості. Ніякого побиття не було. Травма на рівному місці... Після цього він лежав три тижні в комі. Нам говорили, що якби навіть і вийшов з неї, то повноцінним життям все одно вже жити не зміг би.

Безглузда смерть, від побутової травми... Віктор був одним з великих футболістів того часу. Однак він був не тільки хорошим воротарем, але і людиною. Ніяких конфліктів ні в клубі, ні в збірній ніколи не було. У мене про нього залишилися найприємніші спогади", - сказав Кузнєцов в коментарі "Чемпіонату".

Також інформацію ЗМІ про те, що Чанов помер через те, що на нього було скоєно напад, спростувала невістка екс-футболіста Ірина Чанова.

"Якщо є серед моїх друзів журналісти, будь ласка не вірте чуткам, що побили, і не пишіть неправдиву інформацію! Прошу всі ЗМІ поважати Легенду, Вашу, нашу, цілу епоху, такого більше немає, як Віктор Чанов! І пошкодуйте нас, його сім'ю, нам дуже боляче і важко зараз", - написала Чанова на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Чанов пішов з життя 8 лютого. Як повідомляв "Апостроф", поліція розслідує подробиці смерті екс-воротаря.