RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Екс-тренер збірної Росії назвав біатлоніста Логінова "щеням" і захистив Фуркада

Колишній тренер збірної Росії з біатлону, олімпійський чемпіон Володимир Алікін розкритикував російських біатлоністів, які не потиснули руку французові Мартену Фуркаду в ході церемонії нагородження після змішаної естафети чемпіонату світу.

"Така поведінка не прикрашає наших спортсменів. Мартен Фуркад все робив грамотно і за правилами. Я особисто не помітив поштовху Логінова. Може, йому Фуркад на лижу наїхав, і той впав, але я не помітив нічого особливого. Можливо, я дивився неуважно. Стільки бруду наші вилили на француза. Особливо не розумію Шипуліна, про якого Фуркад нічого і не говорив, говорив тільки про Логінова. Чого ображатися? Руки не подають на п'єдесталі... Це дуже негарно, і можуть бути неприємні наслідки.

Пан Губерниев взагалі Фуркада кілька разів свинею обізвав. Мартен, якщо дізнається, цілком може і до суду подати. Мені від усього цього дуже неприємно стало дивитися біатлон, наші поводяться негарно.

Осад залишився дуже неприємний, незважаючи на третє місце. Результат затьмарений негарною поведінкою наших спортсменів і коментаторів. З цим напевно будуть розбиратися. А потім ми дивуємося, чому у нас відбирають чемпіонат світу. Мені, припустимо, соромно. Будь я тренером, обов'язково всіх після цього посадив би на довгу лаву. Особливо Логінова! Його в першу чергу! Він - щеня у порівнянні з Фуркадом! Людині шанс дали, а він так себе веде - руки на п'єдесталі не подає. Соромно за делегацію", - сказав Алікін в інтерв'ю "Чемпіонату".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що коментатор Дмитро Губернієв двічі назвав Фуркада "свинею".