RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Усик змінив головного тренера

Український чемпіон світу Олександр Усик припинив співпрацю з американським тренером Джеймсом Алі Баширом. Надалі український боксер буде тренуватися під керівництвом Анатолія Ломаченка - батька і тренера Василя Ломаченка.

"Усик завжди тренувався в Анатолія Миколайовича Ломаченка. Для Саші завжди був тренер-наставник, авторитет - це Анатолій Миколайович. Як би це незручно або навіть жорстоко не звучало, але Джеймс Алі Башир був лише тимчасовою заміною Анатолія Миколайовича, поки в силу обставин вони працювали на різних континентах: Ломаченко - в Штатах, Усик - в Україні", - прокоментувала зміну тренера віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова.

"Тепер коли Сашу Усика стало можливим просувати в мецці боксу, Анатолій Миколайович як і раніше, буде його тренером і наставником", - також зазначила Шатернікова у коментарі сайту Sport Arena.

Нагадаємо, Усик тренувався під керівництвом Башира з другого поєдинку своєї професійної кар'єри. З американським тренером українець завоював титул чемпіона світу за версією WBO.

Під керівництвом Анатолія Ломаченка Усик став олімпійським чемпіоном 2012 року.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Усик висловив готовність зустрітися з російським боксером.