RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Зозуля увійде до виконкому ФФУ замість Тимощука

Український нападник Роман Зозуля, який опинився в центрі скандалу після трансферу в "Райо Вальєкано", може увійти до складу виконкому Федерації футболу України. Про це заявив президент ФФУ Андрій Павелко.

"ФФУ докладає максимальних зусиль, щоб домогтися позитивного вирішення питання Романа Зозулі: забезпечити нашого збірника ігровою практикою. І я радий відзначити, що і Федерація футболу Іспанії, ФІФА та УЄФА поділяють наше занепокоєння з цього приводу і розуміють всю абсурдність ситуації, що склалася.

Всі ми впевнені, що футболіст, який є патріотом своєї країни, не повинен страждати через свою громадянську позицію. Адже позафутбольна діяльність Романа - це привід для національної гордості. Зозуля завжди виявляв свою громадянську свідомість. Створив фонд допомоги військовим, які захищають свою країну на сході України. Крім цього, за свої гроші допоміг відремонтувати госпіталь в Дніпрі, де проходять реабілітацію поранені військовослужбовці української армії.

І ще він разом зі своїм партнером по збірній України Русланом Ротанем відкрив дитячу футбольну академію, в якій виховуються майбутні зірки українського футболу. Всі його дії, спрямовані на користь українського суспільства, дозволяють рекомендувати Романа Зозулю в виконком Федерації футболу України. Думаю, що його кандидатура отримає одноголосну підтримку на конгресі ФФУ в квітні. Зозуля отримає в виконкомі статус офіційного представника діючих гравців, замінивши таким чином Анатолія Тимощука, який прийняв рішення завершити ігрову кар'єру", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гравці "Бетіса" надягли футболки на підтримку Зозулі.

Також нагадаємо, що Анатолій Тимощук оголосив про завершення кар'єри.