RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Українські біатлоністки прокоментували свій успіх на чемпіонаті світу

Українські біатлоністки прокоментували свою срібну медаль в естафеті чемпіонату світу з біатлону, який проходить у Хохфільцені.

"Задоволена гонкою, крім стрільби стоячи. Це була не моя стрільба. Було досить гарне самопочуття, я змогла триматися разом з усіма. Сьогодні сервіс нас дуже порадував - все було чудово. Не скажу, що при такій погоді важче було стріляти. Дивитися за іншими дуже важко, важче, ніж бігти. Але знаючи Олену, я була впевнена, що все буде добре. Я щаслива", - наводить слова Ірини Варвинець офіційний сайт Федерації біатлону України.

"Це все лижі, вони були просто приголомшливі. Величезне спасибі сервіс-бригаді. Дуже намагалася показати свій максимум, так щоб зробила все - і "померла". Фініш Олени дивилися по телебаченню. Ми бачили, що вона може бути в трійці. Але вирішили, на удачу, досидіти до кінця, а потім тільки побігли на стадіон", - зазначила Анастасія Меркушина.

А Олена Підгрушна підкреслила: "Розуміла, що дівчата поруч, розуміла наскільки вони сильні суперниці. Не можна було дозволити собі використовувати запасні патрони. Бо жодного шансу не буде. Тому я обережно працювала на рубежі. Бачила, що поруч дівчата. В якийсь момент Абер об’їхала мне. Я собі сказала, що треба триматись за ними, а вже на фінішній прямій доведеться боротися. Але мені повезло. Пішов дощ, додалося вологи, і лижі мене викатили вперед на спуску. Я просто пролетіла суперниць. І треба було тікати від них, кидатися, стрибати в підйом…

Я просто кайфувала від останнього кола, це було щось неймовірне. Мені здалося, що весь світ за мене вболівав. І українці, і росіяни, і білоруси, і серби. Всі кричали "Лєна, давай!".

Нагадаємо, жіноча збірна принесла Україні першу медаль чемпіонату світу в Хохфільцені.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українець Семенов фінішував в топ-5 індивідуальної гонки чемпіонату світу з біатлону.