RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Знаємо слабкі сторони суперника: Шевченко про майбутній матч з Хорватією

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про те, як національна команда готуватиметься до матчу відбіркового циклу ЧС-2018 з Хорватією.

"Через зимову паузу не знаємо, в якому стані отримаємо гравців. Показник їх стану - гра в клубах. Якщо я отримаю перед матчем один-два зайвих дні, це, звичайно ж, дасть можливість мати більше часу для визначення стану збірників.

Потрібно працювати над стандартними положеннями, тому що до цього у нас не було часу. Коли команда в розпорядженні тренера всього три-чотири дні - потрібно зробити дуже багато змін. А часу катастрофічно немає. У мене немає такого вибору виконавців, як у Хорватії. У них - 35-40 кандидатів, 90 відсотків збірників виступають у кращих клубах Європи. Тим не менше ми прекрасно вивчили хорватів. Знаємо їхні сильні і слабкі сторони", - сказав фахівець в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Шевченко визнав, що гра проти хорватів буде вкрай непростою для його підопічних.

"Чекає непростий поєдинок. У Загребі завжди важко. У Хорватії ажіотаж. Їх стадіон був дискваліфікований, а до матчу з нами дискваліфікація знімається. Дуже важливо, щоб українські вболівальники приїхали підтримати команду, якщо, звичайно, буде така можливість", - додав він.

Нагадаємо, що матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що форвард Євген Селезньов має намір отримати виклик у збірну.