RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Соцмережі допомогли злодіям пограбувати будинок зірки "Челсі"

Будинок захисника "Челсі" Джона Террі був пограбований, поки футболіст відпочивав зі своєю сім'єю на гірськолижному курорті.

Грабіжники через соцмережі дізналися, що Террі разом з дружиною Тоні знаходиться у відпустці, так як пара додавала фото свого відпочинку в Instagram, повідомляє The Sun. Крім того, злодії винесли з дому цінні предмети, які раніше потрапляли в кадр на фото та відео зірки в соцмережах.

Грабіжникам вдалося обійти систему безпеки, а сума збитку склала "тисячі фунтів стерлінгів". Повідомляється, що футболіст і його дружина дуже приголомшені тим, що сталося і вже найняли додаткову охорону.

"Вони люблять ділитися фотографіями свого будинку в соціальних мережах, але не роблять це досить акуратно. Раніше вже були випадки, коли грабіжники вибирали своїх жертв по фотографіях в соціальних мережах, а Джон і Тоні регулярно додають нові фото. Це як каталог для потенційних злодіїв" , - наводить The Sun слова свого джерела.

Особняк Террі розташований в елітному районі графства Суррей, на півдні Англії. У будинку, який в 2014 році був куплений за 5 мільйонів фунтів у гольфіста Коліна Монтгомері, є 10 спалень, домашній кінотеатр на 34 місця, а також підземний акваріум.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що жертвою грабіжників став легіонер "Динамо".