RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

У Шевченка є "пара рішень", щоб обіграти збірну Хорватії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про те, як планує домогтися позитивного результату в матчі кваліфікації ЧС-2018 проти збірної Хорватії.

"У нас достатньо інформації, і ми добре розуміємо, що цій команді не можна дати розгулятися. Потрібні колективний пресинг (не індивідуальний, а саме колективний), високий темп, який треба підтримувати протягом усіх 90 хвилин. Хорватам не можна дозволяти спокійно розігрувати м'яч, інакше буде дуже важко - у них хороші виконавці. Ми повинні націлюватися на дуже щільну гру, не давати часу на прийняття рішень. Але в будь-якому випадку ми не станемо забувати свій футбол. Будемо намагатися контролювати м'яч і проводити атаки.

Хорватська збірна добре зіграна, вони давно виступають разом. Всі виконавці перебувають на провідних ролях у своїх клубах. Але у нас є пара рішень, ми їх зараз обговорюємо і зробимо все, щоб добитися позитивного результату", - сказав Шевченко в інтерв'ю сайту "Команда №1".

Також Шевченко зазначив, що в збірній України перед матчем з Хорватією можуть з'явитися нові імена, а найбільш проблемними назвав позиції лівого і правого захисників. "Футболісти приїдуть на збір, ми все побачимо і зробимо висновки. Будемо шукати резерви всередині колективу, можливо, зробимо якісь перестановки, попросимо когось зіграти на іншій позиції...", - зазначив головний тренер "жовто-синіх".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що збірна України буде готуватися до матчу проти Хорватії за кордоном.