RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Україна мінімально поступилася Хорватії у відборі на ЧС-2018: відеоогляд

Збірна України в Загребі провела матч кваліфікації на чемпіонат світу проти збірної Хорватії. Зустріч завершилася мінімальною перемогою хорватської збірної.

Єдиний у матчі гол був забитий в першому таймі - Калинич прийняв м'яч у штрафній, розвернувся і потужно пробив практично у верхній кут воріт. Крім того, в першому таймі шанс відзначитися у хорватів упустив Манджукич, який після помилки Коваленка вийшов на ворота П'ятова, але пробив у штангу.

В української збірної найкращий момент був у першому таймі, коли після помилки Субашича Кравець намагався переправити м'яч у сітку, але удар заблокував гравець хорватської збірної.

Хорватія - Україна - 1:0
Гол: Калинич, 38

Хорватія: Субашич, Єдвай, Мітровіч, Віда, Піваріч, Модріч, Бадель, Брозовіч (Рог, 90+1), Ракітіч (Ковачич, 79), Манджукич, Калинич (Крамаріч, 87)

Україна: П'ятов, Бутко, Ордець, Кучер, Матвієнко, Степаненко, Ротань (Сидорчук, 76), Ярмоленко, Коваленко (Бесєдін, 85), Коноплянка, Кравець (Селезньов, 59)

Попередження: Ротань

Таким чином, збірна України зазнала першої поразки в кваліфікації і тепер відстає від лідера групи Хорватії вже на 5 очок.

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Україна.