RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Ланцюгова реакція: фанати двох шведських клубів виступили проти трансферу Зозулі

Роман Зозуля міг перейти в один зі шведських клубів, однак проти трансферу українця виступили фанати. Про це повідомив агент гравця Володимир Кузьменко.

"Варіанти працевлаштування Зозулі за цей час були різні, але, на жаль, на перший план тут вийшов вже не футбол, а інші теми, перш за все - політика. Саме через надумане, фальшиве звинувачення багато клубів відмовлялися від його послуг.

Наприклад, були два дуже конкретних варіанти в Швеції. В одному клубі вже запропонували умови, які нас влаштували, справа йшла до підписання. Але фанати там виявилися лівих поглядів, пригрозили якимись акціями керівництву клубу, і пішла відмова. В іншому клубі, при тому що їх фанати навпаки праві, вирішили теж про всяк випадок застерегтися за принципом "як би чого не вийшло".

Ось це і є найприкріше, що відмови йдуть як ланцюгова реакція, всі дивляться один на одного - якщо інші сказали "ні", то і я про всяк випадок теж скажу "ні". Через фальшиве звинувачення люди перестають бачити в ньому професійного футболіста і відмовляють не через ігрові якості, а з інших причин", - розповів Кузьменко в інтерв'ю "Сегодня".

Агент підкреслив, що пошуки нової команди для Зозулі тривають: "Трансферні вікна подекуди ще відкриті, тому ми будемо намагатися до кінця знайти якесь позитивне рішення, якийсь вихід з ситуації, що склалася".

Нагадаємо, Зозуля, який знаходиться без ігрової практики з січня, згідно з рішенням ФІФА, може перейти в один з чемпіонатів, які проходять за системою "весна - осінь". Таким чином, у українця можуть бути варіанти в Південній Кореї (трансферне вікно відкрите до 30 березня), Грузії, Швеції, Норвегії, Японії та Зімбабве (до 31 березня), в Білорусі (до 5 квітня) і Фінляндії (до 10 квітня).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що фанати "Райо Вальєкано" заспівали пісню про Зозулю.