RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Сталь" - "Волинь", "Зірка" - "Ворскла": відеоогляд матчів Прем'єр-ліги

В суботу відбулися перші матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги. У Дніпрі каменська "Сталь" приймала "Волинь", а в Кропивницькому місцева "Зірка" грала проти "Ворскли".

В гості до "Сталі" завітала остання команда турнірної таблиці чемпіонату України, але, незважаючи на це, перемога команди Кучука була дуже непростою. Аж до 87-ї хвилини рахунок у матчі не був відкритий, але у справу втрутився Карікарі, який встиг забити два м'ячі в останні хвилини зустрічі.

"Сталь" - "Волинь" 2:0

Голи: Карікарі, 87, 90+4.

"Сталь": Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Шабанов, Да Сілва, Карасюк, Каленчук, Васін (Мисик, 75), Дебелко (Карікарі, 66), Е. Малакян (Задерака, 66).

"Волинь": Кичак, Тетеренко, Горопевшек, Марушка, Шаповал, Чепелюк, Герасимюк, Романюк (Задерецкий, 63) , Діда (Дудик, 46), Мемешев, Петров (Діденко, 84).

Зустріч у Кропивницькому виявилася вкрай нудною. Зустріч невмотивованих суперників не несла ніякої інтриги, адже за новим форматом вище шостого місця жодна з команд нижній частині піднятися не зможе. Та й до вильоту "Зірці" та "Ворсклі" дуже далеко, тому про це переживати їм не варто.

Сама гра завершилася з рахунком 1:0 на користь "Зірки". Єдиний гол забив Экиса.

"Зірка" - "Ворскла" 1:0

Гол: Экиса 60

"Зірка": Паст, Экиса, Полегенько, Перейра, Лупашко, Білоног (Есеола 65), Сітало, Фатєєв, Загальський (Акименко 59), Збунь, Чичиков (Щедрий 77)

"Ворскла": Сарнавський, Чеснаков (Даллку 5), Чижов, Пердута, Сапай, Мякушко, Кравченко, Ткачук (Саків 76), Ребенок, Хльобас (Загорулько 67), Одарюк

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Чорноморець" веде переговори про проведення матчів у Київі або Дніпрі.