RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Немає надії: екс-футболіст "Шахтаря" розповів, чому живе в Донецьку

Екс-гравець "Шахтаря" і збірної України Адріан Пуканич розповів про те, що живе в Донецьку і не планує виїжджати з окупованого міста.

"Проживаю за пропискою - в Донецьку. Більшу частину часу проводжу саме там. Там родина, житло. Немає сенсу їхати звідти, та й нікуди. Чи не страшно? Давайте без Донецька і без політики" - сказав Пуканич в інтерв'ю Tribuna.com.

Пуканич також зазначив, що у нього немає варіантів, щоб продовжити кар'єру: "Своєї перспективи як гравця я не бачу. Немає на це шансів. Я взимку їздив до Полтави, де мене хотів бачити тренер Ярошенко. Говорили з президентом і домовлялися, що паралельно з грою піду на тренерські курси і принесу клубу користь в цьому плані. Один одному потиснули руки, але через кілька тижнів президент змінив своє рішення. На цьому і завершилося наше співробітництво.

Зараз я нічого не шукаю. Бачу, яка ситуація з футболом в Україні. Знаю свій вік - на старших досвідчених гравців не дуже сподіваються і вірять в нашій країні. Тому вже і не сподіваюся".

Нагадаємо, в ході своєї кар'єри Пуканич виступав за "Полісся", "Шахтар", "Іллічівець", "Ворсклу" і "Говерлу". Останнім клубом 33-річного українця в сезоні 2015-2016 була грузинська "Шукура". На рахунку Пуканича два матчі в складі збірної України.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що екс-легіонер "Шахтаря" висловився про захоплення "Донбас Арени".