RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Не відмовлюся від реваншу: Джошуа готовий провести ще один бій проти Кличка

Володар чемпіонських поясів за версіями IBF, WBA Super і IBO Ентоні Джошуа прокоментував свою перемогу в поєдинку проти Володимира Кличка і висловив готовність провести ще один поєдинок проти українця.

"Я чекав на такого суперника, як Володимир. Знав, що я вийду на бій проти нового Кличка. Він хотів показати, що залишається на вершині, але я хотів зробити так само. Це був дванадцятираундовий бій, і значить, ви повинні будувати свою тактику відповідним чином. Я прийняв рішення йти вперед в чемпіонських раундах. Повернення в боротьбу і перемога в цих раундах - ось що найголовніше", - наводить слова Джошуа "Братство Кличко" з посиланням на The Sun.

"Коли тебе збивають з ніг вісім разів, а на дев'ятий ти встаєш - це справжнє життя. Я б не відмовився від повторення цього поєдинку, якщо Володимир захоче", - також зазначив британець.

Крім того, Джошуа заявив, що як і раніше поважає Кличка і любить Україну: "Величезне спасибі Володимиру Кличку - за те, що погодився на бій. Він зразок для наслідування в рингу і за його межами, і нічого, крім любові і поваги, я до нього не відчуваю. Лондон, Україна, Німеччина - люблю вас", - цитує Джошуа boxingnews.com.ua.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, хто лідирував на момент зупинки бою.