RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Не варто все псувати: чемпіон світу закликав Кличка завершити кар'єру

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер закликав Володимира Кличка завершити кар'єру.

"Я думаю, що Кличко візьме час на роздуми, запитає себе, чи дійсно він хоче продовжувати, чи потрібно йому ще щось доводити в спорті. Йому 41, і нокаут в поєдинку проти Джошуа виглядав так, ніби забрав у нього ще кілька років . Він не зміг закінчити бій, і саме тоді я зрозумів, що для нього настав час йти з боксу.

Кобє Брайант говорив, що зрозумів, що потрібно йти, коли він вже не міг робити свій улюблений рух на майданчику. Якщо в спорті ти не можеш застосовувати свої улюблені прийоми - краще йди, або ти отримаєш серйозні пошкодження. Не варто погіршувати свою спадщину. Володимир, тобі гарантовано місце в Залі Слави і статус легенди, не варто це псувати", - сказав Вайлдер в інтерв'ю сайту Boxingtalk.

"Мені так шкода багатьох чемпіонів, які все зіпсували. Це дуже сумно, коли вони продовжують виступати і програють нокаутом. Потім вони проводять бій з суперником набагато нижче класом, виграють його, це додає їм упевненості в тому, що вони ще можуть повернутися на вершину. Але вони тільки псують свою спадщину. І я не хочу бачити те ж саме з Володимиром Кличком.

Леннокс Льюїс зробив дуже розумно, відмовившись від реваншу з Віталієм Кличком. Він пішов на вершині, і його легенда ніколи не буде забута, його завжди будуть вважати одним з великих. У нього немає причин турбуватися про свою спадщину.

Потрібно вибирати правильний час для того, щоб піти. Я думаю, Володимир Кличко завоював собі нових фанів в бою проти Джошуа - люди, які ніколи не вболівали за нього, зараз відчувають до нього винятково повагу. Думаю, йому потрібно йти зараз, але якщо він з якихось причин погодиться на реванш - нехай Бог буде з ним", - також відзначив Вайлдер.

Нагадаємо, бій Кличка і Джошуа відбувся на "Уемблі" 29 квітня. Британський боксер здобув перемогу технічним нокаутом в одинадцятому раунді.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Віталій Кличко висловився про можливий реванш брата проти Джошуа.