RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Незвичайна перемога: в "Шахтарі" прокоментували десяте чемпіонство

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін і головний тренер команди Паулу Фонсека прокоментували дострокову перемогу "гірників" в чемпіонаті.

"Я хочу привітати наших уболівальників. Тих, хто підтримував нас у Львові, Запоріжжі, Києві та Харкові. Особливо хочу привітати наших донецьких уболівальників, які не змогли бачити гру наживо. Ми представляємо, наскільки це складно. Це чемпіонство - для них. Хочу привітати тренерський штаб, який провів хорошу роботу. Ми стали чемпіонами в десятий раз. Але особливо я хочу привітати президента нашого клубу. Він повністю віддає "Шахтарю" душу і серце, і з такою віддачею ми повинні бути чемпіонами в кожному сезоні.

Це чемпіонство бажано, як ніколи. Ми виступаємо не в Донецьку, не на своєму стадіоні. Ми не тренуємося на своїй базі. А головне - граємо без наших уболівальників. І ми гідно пройшли цей сезон, ставши чемпіонами. Думаю, до "Шахтаря" будь-яких претензій у даній ситуації не може бути. Навпаки, хлопцям потрібно подякувати за те, що вони стали чемпіонами з цими божевільними перельотами, толком не перебуваючи вдома. Честь їм і хвала", - цитує Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

"Я дуже задоволений. Найбільша заслуга в цьому належить нашим гравцям. Вони дуже багато працювали, щоб знову виграти чемпіонство. Абсолютно вся команда віддавалася. Вітаю не тільки футболістів, але і всіх співробітників клубу. Треба сказати, що це не проста перемога, а незвичайна. "Шахтар" став чемпіоном, не перебуваючи в Донецьку. Тому було докладено дуже багато зусиль, ця перемога - особлива", - наводить слова Фонсекі Tribuna.com з посиланням на телеканал "Футбол 1".

Раніше "Апостроф" опублікував фото і відео емоцій футболістів "Шахтаря" після перемоги в чемпіонаті.