RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

"Реал" програв "Атлетіко", але вийшов у фінал Ліги чемпіонів: відеоогляд матчу

У Мадриді відбувся матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між "Атлетіко" і "Реалом". Господарі "Вісенте Кальдерон" здобули перемогу, але залишилися за бортом турніру через поразку з крупним рахунком на виїзді.

Уже в перші 16 хвилин матчу "Атлетіко" вдалося забити два швидких м'ячі. Спершу Сауль відзначився ударом головою після подачі кутового, а потім Грізманн реалізував пенальті за фол на Торресі. Після цього господарі збавили оберти, а в кінці тайму пропустили. Класний сольний прохід Бензема завершився пасом на Крооса - Облак відбив удар німця, проте на добиванні опинився Іско.

Другий тайм вийшов куди менш насиченим на події та пройшов без забитих м'ячів. Найкращий в таймі шанс у "матрацників" упустили Карраско і Гамейро - Навас відбив удар першого, а потім і добивання від другого.

"Атлетіко" - "Реал" - 2:1 (перший матч - 0:3)
Голи: Сауль, 12, Грізманн, 16 (з пенальті) - Іско, 42

"Атлетіко": Облак, Хіменес (Томас, 57), Годін, Савич, Філіпе Луїс, Коке (Корреа, 77), Габі, Сауль, Карраско, Грізманн, Торрес (Гамейро, 56)

"Реал": Навас, Данило, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Каземіро (Васкес, 76), Модріч, Іско (Мората, 86), Бензема (Асенсіо, 76), Роналду

Таким чином, "Реал" вдруге поспіль вийшов у фінал Ліги чемпіонів і зіграє там з "Ювентусом".

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Атлетіко" - "Реал".