RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Футболіст Прем'єр-ліги влип у гучний скандал через підозри в жахливому злочині

Гравця "Волині" Дмитра Задерецького підозрюють в причетності до трагічного випадку, який стався в Луцьку 7 травня - 26-річна Ірина Савчук впала з дев'ятого поверху.

Дівчина вижила, але перебуває в реанімації з численними переломами. Її стан лікарі оцінюють як критичний.

Як повідомляє УНН, в поліції Луцька відкрили кримінальне провадження по 128 ст. КК і перевіряють причетність футболіста. "У слідства три версії: те, що її скинули з 9 поверху, друга - дівчина впала з необережності, і третя, що це була спроба самогубства", - повідомив начальник Луцького міськвідділу поліції Олег Кичук.

Футболіст розповів поліції, що не встиг затримати дівчину, а не повідомив про те, що трапилося, так як був в стані афекту. "Ми вилучили відео з камер спостереження, звіряємо дані з показаннями свідків", - також зазначили в поліції.

За інформацією сестри Ірини Савчук Юлії Залевської, дівчина відпочивала з Задерецьким і друзями, компанія розпивала спиртні напої: "У нього були проблеми з алкоголем. І між ними таки сталася сварка, після якої футболіст викинув Ірину з вікна".

Сам футболіст "Волині" від коментарів відмовився: "Я коментарів не даю".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що легендарний український футболіст засвітився з георгіївською стрічкою на параді в Росії.